Stage Academy camp  -  anmäl dig här

 

Scen framträdande
Låt
skrivning
Artist
branding
Team
building
Bransch kunskap
Mental
träning

2019 går den elfte och tolfte upplagan av Stage Academy Camp av stapeln!
Stage Academy Camp är artistutbildningen som både utvecklar dig som artist och som hjälper dig med kontakter i branschen. Utbildningen för dig som vill stå på scener, jobba med eget material och skapa en framtid i musikbranschen.Under fyra fullspäckade dagar får du coachning inom områdena:

 • Att träda fram

 • Sånglära/sångcoachning

 • Stageing/framträdande

 • Låtskriveri- vi skriver låtar och går igenom låtuppbyggnad, musikteori, textarbete och analys, rättigheter som låtskrivare mm

 • Teamwork/teambuilding i artisteri och låtskriveri

 • Låtval

 • Branschkunskap

 • Jag – ett varumärke, kommunikation 

 • Mental träning och personlig utveckling, självkänsla, hälsa och träning  

Allt under ledning av meriterade coacher, föreläsare, branschfolk, mentorer och artister.

Datum: 28-31 mars 2019 (fullsatt!) , 31 okt- 3 nov 2019 (öppet för anmälan) 
Plats: Drakudden Läger och Kursgård, Bro.
Pris: 5450 kr 
I priset ingår allt på kursgården: boende, mat och lektioner samt transport t/r Stockholms Central – Kursgården

Välkommen med din ansökan!

NÅGRA ORD FRÅN DELTAGARE OCH FÖRÄLDRAR SOM MEDVERKAT I TIDIGARE ARTISTUTBILDNINGAR

”Kunde aldrig föreställa mig att jag skulle utvecklas så här mycket på bara några dagar. Tack alla som gjort detta möjligt! Ni är fantastiska! ❤”

 

"Att få omringa sig med människor som strävar efter samma dröm och känna att man hörde hemma för första gången i sitt liv. Att jag fick chansen att utvecklas och få en bättre självkänsla!"

 

”Stort tack för Campet och allt ert engagemang för och med ungdomarna!!”

 

”Känns så tryggt att skicka min son till Stage Academy vet att han är i de bästa händer. Fantastiskt att se dessa härliga framträdande, alla är fantastiska och unika på sitt sätt. Här får alla göra sin grej och bli peppade. Det är inte alltid så lätt för dessa ungdomar och tänk vilka vänskapsband som knyts.”

 

”Jag måste tacka dig och de andra ledarna så himla mycket för de jätte fina dagar som ni har givit min dotter. Det här kommer hon ta med sig i sitt hjärta genom hela livet. Hon har pratat oavbrutet om sina dagar på Campen. Jag är så jätte tacksam. Tänk att man släpper i väg sin "lilla osäkra Bambi" och hem kommer en tjej med en stor portion självkänsla och självförtroende, HELT FANTASTISKT. Jag som mamma är så imponerad av vad ni har åstakommit.”

 

”Det ni gör är verkligen helt fantastiskt! Vilka underbara tjejer ni är! Tänk vad ni inspirerar ungdomarna! Det går inte att sätta ord på hur tacksam jag som förälder är!”

 

”När man är på ett sånt här läger så är allt annorlunda. Det känns som om jag kännt alla på lägret i hela mitt liv. Alla har samma intresse och siktar mot liknade mål. Jag känner mig aldrig tryggare än där, jag bara älskar att vara med sådana underbara personer! Och alla ledarna behandlar en så bra, man känner sig verkligen hemma.”

 

”Tack så mycket för allt. Jag kommer ALDRIG glömma detta!”

 

”Tack för de fyra bästa dagarna i mitt liv”

 

”Tack för fyra helt underbara dagar på stage Academy Camp. Jag känner mig motiverad och som sagt har jag lärt mig så himla mycket. Jag önskar att alla som älskar musik fick uppleva det jag har fått! Jag är så tacksam för allt.”

 

”Tack för allt ni har åstadkommit på dessa dagar, otroligt jobb!! FANTASTISKT! Jag är en sådan stolt mamma!"

 

”Annamia och Malin, ni får mig att växa, jag lär mig så mycket och jag vet inte vad jag skulle göra om inte ni fanns, tack för att ni gör det här för oss <3”

 

”Jag är så tacksam att jag har fått vara med om detta och jag lärt mig så mycket! Stort tack för 4 helt fantastiska dagar! det var verkligen några av dom bästa i mitt liv. TUSEN TACK för att jag fick vara med, ni lärare är helt underbara!"

 

”Tack alla ledare på Stage Academy Camp för att ni ordnat ett så fantastiskt läger för ungdomarna. Det går inte beskriva den känsla man har som förälder när man ser den gemenskap som ni har hjälpt dem att bygga upp under dessa dagar. Det finns naturligtvis fantastiskt inneboende kraft i dem alla men ni har hjälpt dem att hitta det. Det värmer så otroligt mycket.”

 

"Jag vill bara säga TACK för ett fantastiskt läger. Det här är verkligen något jag kommer att ta med mig i livet, använda och vara tacksam för. Det är så fantastiskt att det finns människor som inte tror att drömmar kan vara för stora och att man faktiskt också kan uppnå dem. Det borde finnas fler som er! Tack för allt!"

 

"Fantastiskt bra jobb från alla delar och stort tack till all personal!"

© 2019. Stage Academy 

 • Instagram - Vit Circle
 • White Spotify Icon
 • White Facebook Icon